Nå braker det løs!

Titanic-uken har kommet, og det vil bli dekt ut over aviser, blader, tv, kinoleretter, nettsider og hele verden. En mengde dokumentarer vises, samt starten på en ny Titanic serie, norgespremieren på Titanic i 3D og mye mye mer! Uken Titanic-fans har ventet på har endelig kommet!
Les hele saken >>

Endelig vokser de sammen!

Skuespillerne Leonardo DiCaprio og Kate Winslet viste seg sammen første gang på lerettet i 1997 i Titanic. De ble gode venner siden da. I 2008 møtte de hverandre igjen på lerettet til Revolutionary Road. Nå møtes de nok en gang i 3D relanseringen av Titanic! Hver for seg har de vært med i en rekke suksessrike filmer. Sammen vokser de!


Les hele saken >>

Titanic Miniserie på NRK1!

Regissøren av den store suksessen "Downton Abbey" starter nå med sitt nye prosjekt. Prosjketet er en miniserie i 4 deler. Serien har vakt stor interesse i 57 land, og nå har NRK1 også kapret den. Vi snakker om miniserien Titanic, som vil få premiere i Norge denne våren.

...


Les hele saken >>

Nye unike bilder av Titanic under vann!

Nye unike bilder viser nøyaktig hva som skjedde med RMS Titanic, det enorme skipet som tragisk forliste med ca 2200 mennesker ombord, der kun ca 1/3 av menneskene overlevde.
Les hele saken >>

Er Avatar egentlig så mye bedre enn Titanic?

Ivartfall over lista på mest innbringende filmer er det det. Avatar tjente inn $2 778 527 559! Mens Titanic tjente inn $1 843 201 268. Selv om det er en ganske stor forskjell så er ikke vi her enige. Hvis vi skulle bestemme hvilken vi synes er best så vinner Titanic. Trykk på "Les hele saken" for å vite mer.
Les hele saken >>

Premieredatoen er satt!

Norgespremieren på Titanic (1997) i 3D er 13. april 2012, 2 dager før det er 100 år siden skipet sank. På denne siden kan du lese mer om skipet og filmen! I april vil det (forhåpentligvis) komme en artikkel hver dag om det som skjedde nøyaktig denne dagen! Mer informasjon kommer. Se traileren under!