Reisen med Titanic startet 10. april 1912. Det var mye sol, og mange øyne som glødet opp. Reisen varte i fire dager før den sluttet brått, i det den traff et isfjell og sank etter to timer med panikk, tårer og forvirrende øyne. Her kan du se papirarbeid som f. eks brev og morse sendt fra Titanic før og etter kollisjon. Forskjellige menyer og retter, og mye mer!


Titanic - Reisen og katastrofen!

Det har skjedd mye etter den tragiske katastrofen. Det har blitt lagd over 20 filmer og blitt skrevet mange mange bøker. De overlevende hyllet folkene fra Carpathia som reddet dem, selv om dem var i sorg over dem de mistet. Masse har også blitt avslørt. Blant annet at isfjellet ikke gjorde jobben alene.

Titanic - Etter katastrofen!

A Night To Remember er en dokumentdrama, og er basert på Walter Lords bok med samme navn. Den ble regissert av Roy Ward Baker, og har Kenneth More i hovedrollen som Andre Officer Charles Lightoller. Filmen er den mest korrekte etter den virkelige hendelsen.

A Night To Remember

Under kan du se bilder fra filmen Titanic, fra 1997. Det er en amerikansk dramafilm som er regissert av James Cameron. Den er basert på tragedien fra 1912, som du kanskje vet. Den har Leonardo DiCaprio og Kate Winslet i hovedrollene som Jack Dawson og Rose DeWitt Bukater. Filmen varer i 3 timer og 14 minutter. Les mer om filmen Her!

Titanic (1997 film) - Bilder

Det er hele 29 slettede scener i Titanic fra 1997. Filmen bærer på slettede scener fra før, samtidig og etter kollisjonen. Noen er bare litt lengere, mens noen er helt nye. Se listen over alle de 29 slettede scenene Her!

Titanic (1997 film) - Slettede Scener

Titanic er en serie fra 2012 på 4 episoder. Den ble først vis i amerika på slutten av mars. Den ble vist i Norge først på 14. april. Les mer om serien Her.

Titanic (2012 Serie) Bilder

Titanic Facebook Covers

Følgende Titanic bilder kan du feste på toppen av tidslijen din på Facebook, hvis du regnes som en Titanic fan. For å få tidslinjen kan du søke på tidslinje i facebook søke feltet, og deretter trykke "Få den nå" når du har kommet til artikkelen, eller du kan vente til du får en melding om det.
Les hele saken >>

Titanic 1997 Wallpapers

Her kan du finne bakgrunnsbilder (wallpapers) til Titanic 1997 film.
Les hele saken >>

Titanic - Bilder fra filmen! (1997)

Her kan du se bilder fra Titanic filmen (1997). Se spenningen, følg dramatikken og hold det blotte øyet på disse fantastiske bildene som vi nå viser deg. Det er også noen bilder på artikkelen "Titanic tilbake på lerettet" i menyvalget Titanic!
Les hele saken >>

Titanic - Flere bilder fra filmen! (1997)

Nå kan du se enda flere bilder fra Titanic filmen (1997). Nok en gang kan du følge dramatikken fra topp til tå, kjenne kulden i vannet, føle løgnene, og komme inn i totalt sjokk. Kanskje fordi de trodde det var usynkelig?
Les hele saken >>

Tidligere artikler