Titanic (1997 film)

Titanic er en amerikansk film fra 1997. Den er regissert av James Cameron og er basert på det tragiske skipsforliset fra 1912. Den har Leonardo DiCaprio og Kate Winslet i hovedrollene. Den ble den mest innebringende filmen før Avatar slo den ut i 2009. Den mottok 11 oscar og blir relansert i 3D i april 2012, 15 år siden filmen ble vist, og hundre år siden skipet sank!


Les hele saken >>

"The Flying Scene"

Denne artikkele handler om en av Titanics mange scener. Nemling "The Flying Scene" Scenen der Rose vender tilbake til Jack for å si at hun hadde ombestemt seg. Jack tar henne med oppe ved baugen så hun får følelsen av å fly. Den er en av filmens mest vakreste scener.


Les hele saken >>

The Heart of the Ocean

Etter at Caledeon Nathan Hockley kjøpte det dyre smykket, ga han det til sin elskede Rose. I bunn og grunn var det ikke formet som et hjerte, men den ble så det, og kalt Havets Hjerte (Heart of the Ocean). Cal kjøpte den som gave til Rose til slutten på reisen, men siden Rose var litt fraværende fra han, skulle han tro at smykket ville drive han og Rose nærmere. Smykket er egentlig grunnen til at vi fikk hørt historien, og er like godt Filmens Hjerte, som Havets Hjerte.
Les hele saken >>

My Heart Will Go On

En av Titanics 11 oscarer var gitt til sangen "My Heart Will Go On" som var sunget av Celine Dion, komponert av James Horner og teksten ble lagd av Will Jennings. Horner hadde egentlig laget delene av sangen i flere sanger, men så blandet han litt å fikk laget en god sang ut av det. James Cameron og Celine Dion selv, ville faktisk ikke ha med sangen i filmen, eller for Dions sin del - synge den i det hele tatt. Men vennen til Horner, Samuel - som hadde jobbet med Dion tidligere fikk snakket med dem begge, så de endret sin mening i saken.


Les hele saken >>

Bak Scenen

En rekke morsomheter, tullete humor, spennende oppdagelser, kule tilbakeblikk og helt fantastiske bilder skjuler seg blant annet i Bak Scenen på den spektakulære filmen Titanic.
Les hele saken >>

Titanic (1997) Soundtrack

Husker du noen av sange fra Titanic Soundtrack?
De vakre, tiriste og fine sangene?


Titanic Soundtrack, Music from the Motion Picture...


Les hele saken >>

Titanic - Slettede scener

Her kan du se listen over alle de slettede scenene i filmen, og se på de! Artikkelen vil gradvis bli oppdatert.


Les hele saken >>

Quotes

Her kan du se sitatene fra filmen, fra 1997. Føl dramatikken de opplevde, og alt dramaet, romantikken og panikken!


Les hele saken >>

Titanic (1997 film) Quiz

Test kunnskapene dine om Titan filmen her. Denne quizen holder seg kanskje rundt lett eller middels. Er du en ekte Titanic fan? Test det ut her! Nederst i atrikkelen står svaret i hvitt, så du må skravere for å få se dem!

Image Detail


Les hele saken >>