Jack Dawson

Jack Dawson ble født i Chippewa Falls i Wisconsin i 1892. Han finnes bare i filmen Titanic fra 1997, der han blir spilt av Leonardo DiCaprio. Foreldrene hans døde når Jack var ung. Så derfor ble ikke hans kunstneriske talenter på arket kjent. Mange år senere traff han en gutt med navn Fabrizio De Rossi, som han senere ble god venn med. Fabrizio og Jack begynte senere å reise rundt verden sammen.


Les hele saken >>

Rose DeWitt Bukater

Rose DeWitt Bukater ble født 1895 i Phiadelphia i Pennsylvania. Hennes mor har navnet Ruth DeWitt Bukater, mens faren døde mens hun var ung. I følge moren har ikke faren forlatt hos dem noe annet et godt navn. Mens hun er i tenårene blir hun tvunget inn i et ektaskap med Caledeon Nathan Hockley for at de skal beholde sin luksuriøsitet. De skulle egentlig gifte seg i New York, etter reisen med RMS Titanic. I filmen fra 1997 blir hun spilt av Kate Winslet.


Les hele saken >>

Fabrizio De Rossi

Fabrizio De Rossi var en 20 år gammel gutt, og en karakter i Titanic (1997) filmen. Han var italiensk og bestevennen til Jack Dawson. Sammen medd Jack reiste han verden rundt på nye eventyr. Det største eventyret var nok da de vant biletten i poker, som førte dem til RMS Titanic. Drømmene hans var å bli en millionær.


Les hele saken >>

Trudy Bolt

Trudy & Rose.jpg
Trudy Bolt (Venstre) og Rose DeWitt Bukater (Høyre) i en av se slettede scenene.

Trudy Bolt var Rose DeWitt Bukater's tjenestepike under skipet. Hun var også en god venn for Rose, og en av de få som visste hva Rose egentlig følte om livet sitt - Ensomt, forlatt og trist.


Les hele saken >>

Cora Cartmell

Photobucket
Cora Cartmell sammen med Jack i en slettet scene.

Cora Cartmell, eller Cartwell var en ekte person som faktisk bordet RMS Titanic i 1912. Mange er usikre på etternavnet hennes. Noen tror det er Cartmell, mens enkelte tror det er Cartwell. I filmen ble hun ikke så mye nevnt, så derfor ble ikke navnet sagt.


Les hele saken >>